Ontzettend blij ben ik met mijn Renault Twingo Dynamique uit 2012 die ik bij Tom gekocht heb! We werden zo hartelijk ontvangen dat het meteen vertrouwd voelde. Samen met Tom hebben we een uitgebreide proefrit gemaakt waarbij we alles uit mochten proberen en we ook een uitgebreide uitleg kregen over de verschillende opties van de auto. Tom behandelt en verkoopt zijn auto's met veel liefde en plezier en dat zag je ook aan de Twingo die ik gekocht heb: hij zag er uit als nieuw. Daarnaast was alle historie van de auto aanwezig en ook Tom zelf wist veel over de auto te vertellen.

 

Mijn oude Peugeootje kon ik inruilen, na 13 jaar toch wel een beetje met pijn in mijn hart... Zo leuk dat ik een aantal dagen later een berichtje van Tom kreeg dat hij iemand blij had gemaakt met mijn oude auto!

 
Tom (en ook Wiellie), ontzettend bedankt voor de hartelijke ontvangst en alle geduld, informatie en aandacht. Ondanks dat we wat verder weg wonen, zullen we jouw autobedrijf ook bij ons in de buurt van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar adres met zeer nette auto's voor een goede prijs.

 

Debbie uit Wijchen

 Twingo 1.2 16V (75pk) Dynamique bj 2012