De auto, een witte Renault Twingo, een luxe Dynamic, is bijna 4 jaar oud, maar werd aangeprezen als: "afkomstig van de eerste eigenaresse", "verkeert in nieuwstaat", "showroomstaat", "geen krasje, geen deukje", "extra scherp geprijsd". Dit zijn niet de termen, waar ik als kritische consument overtuigd door raak. Enigszins sceptisch, over de "lovende" termen, toch een afspraak gemaakt en de auto bekeken, want de foto's toonden inderdaad een mooie auto - van buiten - van binnen - onder de motorkap. Ik moest toegeven, dat de verkoper gelijk had. Zelfs onder de motorkap was alles schoon, geen spoortje olie of vuil. De verkoper levert, wat hij in de advertentie schrijft en weet verrassend veel van auto's en met name het merk Renault.

 

De Twingo wordt, in november, 4 jaar, maar verkeerd echt in nieuwstaat. De vraagprijs was niet onderhandelbaar, met uitzondering van een volle tank benzine, maar de prijs was dan ook Markt(-plaats)conform. Ik ben erg blij met deze auto en kan zeggen, dat de het prettig en eerlijk zaken doen is, met de heer Tom Klavers, van Auto Klavers, uit Diepenveen. De auto is tot 21:00 u over te schrijven, bij het postagentschap, in de Plus-supermarkt, aan de Beestenmarkt 3, 7413 ZA  Deventer, op 5 minuten rijden, van Auto Klavers. De heer Klavers werkt als zelfstandig ondernemer, vanuit huis en is ook ruim buiten kantooruren beschikbaar.

 

Het is een wat uitgebreide recensie geworden, maar ik ben dan ook meer dan tevreden, over het contact met Auto Klavers en de heer Tom Klavers. Indien u nadere informatie wenst, of deze recensie wilt checken, mag u mij mailen (frieling@bctarchitecten.nl) of mijn gegevens nachecken op internet. Tunnis Frieling, teamleider bct architecten uit Enschede.

 

M.vr.gr. ing. Tunnis Frieling, teamleider onderhoudadvisering / projectleider, bct architecten, ingenieurs en adviseurs bv

 Twingo 1.2 16V (75pk) Dynamique bj 2012