REFERENTIE

Beste Tom,

Met veel plezier hebben wij onlangs alweer de 4e auto bij je gekocht (sinds 2014). Het is telkens erg prettig om zaken met je te mogen doen. Door jouw expertise en vooral kwaliteit en service, welke je keer op keer toch weer weet te overtreffen, is het voor iedere auto weer een feest om in rond te mogen rijden.

Zowel de optische- als technische staat van de auto is altijd weer tiptop voor elkaar. De laatste twee keer hebben we gebruik gemaakt van je dienst voor een zoekopdracht en ook daaraan heb je volledig kunnen voldoen, zelfs boven onze verwachting. Door je kennis en ervaring kon je uiteindelijk zelfs meer bieden dan dat we hadden verwacht en dat voor nagenoeg dezelfde prijs. We hebben ook veel bewondering voor de manier waarop jij telkens weer een auto aflevert. De auto ziet er iedere keer weer schitterend (in showroomstaat) uit.

Ook de inruilwaarde is altijd weer een enorme meevaller en dus ook op financieel vlak kunnen wij telkens weer rekenen op een fantastische deal met Auto Klavers! Kortom we zijn, nog steeds, erg tevreden over je vakbekwaamheid, oprechtheid en gezelligheid en kunnen Auto Klavers aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare auto voor jarenlang rijplezier.

We hopen dat je jouw passie voor auto's blijft voortzetten en dat we nog heel lang een tevreden klant van je kunnen blijven.

 

Groetjes, Fam. Bouwhuis


Twingo 1.2 16V (75pk) Dynamique
bouwjaar 2012

Clio dCi (90pk) - diesel
bouwjaar 2013

Clio TCe (90pk) - benzine
bouwjaar 2016

Clio TCe (90pk) - benzine
bouwjaar 2018