REVIEWS

De afgelopen jaren heeft Auto Klavers veel reviews ontvangen. Deze reviews kunt u op deze pagina teruglezen. Wilt u uw ervaring met Auto Klavers ook graag delen? Stuur ons dan een e-mail met daarin uw naam, ervaring, type occasion en/of dienst of klik hier om dit direct te doen.

Klik op een foto om de volledige review te lezen.

Als Renault rijder en liefhebber, kwam ik bij Auto Klavers uit, de eerste indruk is bepalend en blijft je bij. Verzorgde site, bij het eerste gesprek, meteen een klik, duidelijk uitleg en...
 
Jaap Jan Kwist

Kort geleden een super mooie Renault Twingo Initiale gekocht. Het is een stoer bakkie met een luxe uitstraling. Ben er echt heel erg blij mee!

Eline van der Duin

Trotse eigenaar geworden van een Renault Twingo. Ik ben erg blij met de aanschaf van deze auto. Het contact met Tom was goed en vertrouwelijk en
heeft de juiste kennis.

Marit Polet

Naar wat zoeken, naar een Renault Twingo ,nadat onze Twingo totall los was verklaard kwamen we terecht bij Tom Klavers. Tom weet waar hij mee bezig is.


Robert en Debbie

Na verschillende andere auto's bekeken te hebben heb ik via Autoscout Auto Klavers gevonden. Ik zocht een compacte auto met enig lange-afstand comfort (airco, cruise-control).

Ortwin Siebelder

Vandaag de trotse eigenaresse geworden van een mooie in prima staat verkerende hippe Twingo! Het was aangenaam en ongedwongen zaken doen met Tom. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Anneke Neufeglise

Bij het zoeken naar een mooie, strakke kleine auto via Marktplaats kennis gemaakt met Auto Klavers (Tom Klavers). De Twingo's die werden aangeboden zijn zoals ik mijn auto's zoek.

Erik de Vries uit Bedum

Ik was op zoek naar een jongere versie van mijn blauwe Twingo uit 2011, omdat ik het een hele fijne auto vind en nog lang Twingo wil rijden. Bij Auto Klavers vond ik een blauwe Twingo uit 2013.

Sylvia

Ontzettend blij ben ik met mijn Renault Twingo Dynamique uit 2012 die ik bij Tom gekocht heb! We werden zo hartelijk ontvangen dat het meteen vertrouwd voelde.


Debbie uit Wijchen

Ik ben erg blij met deze auto en kan zeggen, dat de het prettig en eerlijk zaken doen is, met de heer Tom Klavers, van Auto Klavers, uit Diepenveen.

Ing. Tunnis Frieling, teamleider onderhoudadvisering en projectleider

We waren al enige tijd op zoek naar een kleinere, zuinige auto, doordat ik meer kilometers zou gaan maken komend jaar. Onze grotere, oudere Grand Scenic was daarnaast aan vervanging toe.

Groet, Corine uit Meppel

Het feit dat ik normaal gesproken nooit de moeite neem om een review te schrijven zegt al genoeg. Sinds afgelopen dinsdag ben ik de trotse eigenaresse van een supermooie Renault Twingo Dynamique.

Femke Blikmans uit Hengelo

Onderstaand de review van Maarten t.b.v. de website. Wij zijn jullie beide dankbaar voor de goede zorgen onze beide kinderen zijn heel happy met hun eigen eerste auto.

Beppy en Willem uit Gorssel

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Twingo! Hij rijdt heerlijk en ziet er fantastisch uit. Mensen geloven bijna niet dat het een tweedehands auto is. Hij is nog als nieuw.


Lara Boode uit Pesse

Begin december heb ik via Marktplaats een Renault Captur HH bij Auto Klavers gekocht. Vanaf het eerste belcontact werd ik duidelijk en keurig geholpen. Na de proefrit kwamen we snel tot een akkoord.

Rien van Dalfsen

Een paar weken geleden heb ik een Renault Twingo bij jou gekocht. Totaal geen klachten. Je hebt er een tevreden klant bij en zal jou zeker aanbevelen bij mensen om mij heen.

Manouk uit Zutphen

Ruim een jaar geleden zijn we op aanraden van familie klant geworden bij Auto Klavers. Afgelopen zomer kregen we het plan om onze auto in te ruilen voor een jonger exemplaar.

H en L te Diepenveen

Wij hebben wederom een auto via Tom gekocht en wat zijn wij er blij mee!
Een auto via Tom betekent een veilig en goed gevoel.


Eric en Monika

We rijden nu al in de derde Clio die wij bij Auto Klavers hebben gekocht, drie keer naar volle tevredenheid geholpen, met een mooie en goed onderhouden auto.


K en M uit Deventer

Via een kennis aan dit adres gekomen. Hoewel ik zelf ook uit Diepenveen kom, had ik nog niet van Auto Klavers gehoord. Ik had zelf een Renault Scenic, en wilde kleiner gaan rijden.

Gr Tonny

Via Marktplaats ben ik bij Auto Klavers terecht gekomen. Uiteindelijk gevallen voor een Citroën C1, zilverkleur, bouwjaar 2009.Danny van Hilst

Na heel wat speurwerk op het internet naar een Renault Twingo Dynamique, trof ik op Autoscout de advertentie van Auto Klavers. Op de foto's zag de auto er al netjes uit.

Marleen uit Alphen a/d Rijn

Na een aantal maanden zoeken op internet, kwamen we opeens een Renault Twingo tegen. De foto's en de om-schrijving van de auto waren zo positief dat onze verwachtingen hoog waren.

Pieter-Jan & Josien uit Amsterdam

Wie een auto wil kopen maar geen kenner is van "de wereld onder de motorkap ", die is extra gevoelig voor goede en eerlijke voorlichting. Dat is zoeken naar een speld in de hooiberg zou je zeggen.

Mieke van Schaik uit Amersfoort

Via Marktplaats ben ik op de site van Auto Klavers terechtgekomen. Wat mij gelijk aansprak was de jonge leeftijd van de auto's.

 

Jolanda Dibbink

Na wat speurwerk op internet kwamen we uiteindelijk via Autoscout terecht bij deze prachtige Twingo.Laureen en Bob uit Tilburg

Tot nu toe heb ik al flink wat auto’s aangeschaft sinds ik mijn rijbewijs heb. Maar dit is zonder enige twijfel de meest positieve ervaring die ik ooit heb gehad.


H. van Hommerig

Gekocht een zwarte Renault Twingo Dynamique uit 2013. Afspraak maken voor een proefrit, zonder problemen. Zeer vriendelijk geholpen. De auto was als nieuw.

 

Lies Nijhof

Na een tijdje zoeken naar een Twingo zag ik je advertentie op marktplaats staan en dacht laat ik maar eens gaan bellen. Je nam ook alle tijd om uitleg te geven over een Twingo.

Martin uit Apeldoorn

Na een poosje zoeken naar een Renault Twingo ben ik uiteindelijk via Markplaats bij Auto Klavers uitgekomen. Wat mij aantrok was een unieke jonge sportieve Twingo Dynamique.

Cor

Beste Tom,
Met veel plezier hebben wij onlangs alweer de 4e auto bij je gekocht (sinds 2014). Het is telkens erg prettig om zaken met je te mogen doen. Door jouw expertise en...

Fam. Bouwhuis

Hallo Tom,
Zoals je weet hebben we slechte ervaringen met merkdealers en merkspecialisten. Maar dit heb jij helemaal goed gemaakt.

Fam. Bouwhuis