RECONDITIONEREN

De auto wassen

Wasstraten worden steeds beter, maar voor het beste resultaat kiezen wij ervoor om de auto met de hand te wassen. Het grote voordeel is dat wij ieder hoekje en gaatje meenemen en het eventueel ontstaan van haarfijne krasjes (swirls) kunnen beperken.


Motorruimte reinigen

Het reinigen van de motorruimte is een nauwkeurige taak. Tijdens een reguliere poetsbeurt wordt het vaak overgeslagen. Zonder een overvloed aan water en/of agressieve reinigmiddelen reinigen wij de motorruimte volledig met de hand en krasvrije materialen.


Interieur reinigen en stofzuigen

Het interieur van een auto heeft veel te lijden. Het verdient daarom de nodige aandacht. Wij reinigen het dashboard, de vloer, de ramen en spiegels, de bekleding. Kortom de volledige binnenzijde en ook de bagageruimte maken wij weer als nieuw.


De auto poetsen en polijsten

Wij poetsen iedere auto op vakkundige wijze. Dat betekent dat wij de auto niet alleen voor het oog schoonmaken, maar dat de auto ook echt hygiënisch wordt gereinigd. Daarnaast polijsten wij de auto om kleine krasjes en andere gebruikerssporen te verwijderen.


Uitdeuken zonder spuiten

Gelukkig komt het zelden voor dat wij een auto kopen of inruilen met schade. Indien er toch een deukje aanwezig is kunnen wij deze snel en veilig wegwerken. Uitdeuken zonder spuiten is hiervoor het meest geschikt. De lak mag niet beschadigd zijn en de deuk niet te groot.